Translate

maanantai 31. joulukuuta 2012

Pennut jo 3viikkoa :) Pikkuset saivat tänään käyttöönsä koko pentuhuoneen, kun pentulaatikko alkoi käydä ahtaaksi eikä kakarat enää tahtoneet pysyä siellä. Kiinteää ruokaa syödään jo 3x päivässä. Pennut syövät Hill's Science Plan puppy kana-riisi nappuloita, raakaa jauhelihaa sekä piimää :) Olgaa ei entiseen tapaan imetys hommelit kiinnosta mutta vielä useita kertoja, kiinteän ruuan välillä pennut kuitenkin tissiäkin saavat. Ne ovat alkaneet leikkiä ja pissan ja kakan määrä kasvaa valtavaa vauhtia :D siinä missä pennutkin, eli suorastaan silmissä!
 Facebookkiin olen jo lisännyt ekat seisonta kuvaukset, ja koitan keritä ne tännekkin saada lähipäivinä. Siellä on myös videoo pennuista, ja tänään otan jo uutta pätkää ihanuuksista <3
Varaustiltaneessa on tapahtunut pieniä muutoksia, ja mm. sijoitusnarttu ei muutakkaan Turkuun vaan jää kotiin. Se kuka se on on vielä harkinnassa. Kalevi the mutkahäntä piti mennä mun hyvälle ystävälle mutta kun tytöistä paljastui 2 sinisilmäistä muuttui sekin niin että isompi näistä muuttaa Petrille ja näin ollen Kalevi on vielä vailla omaa perhettään. Myös kaksi mustaa urosta etsii vielä omaa perhettään. Ainakin toiselle näistä toivoisimme näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Myös tytöissä yksi lupaava pentu etsii näyttelyistä kiinnostunutta kotia ja sen lähen identtinen sisko on vailla vaikka ihan perhe-koiran kotia.  Lupaame auttaa ja neuvoa tulevia koteja kaikintavoin myös näyttely-touhussa ja myös esittää koirat tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti