Translate

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Ja vihdoin alkoi tapahtua 7.12.12 juuri laskettunapäivänä, muka kuitenkin täysin yläättäen ;)

Olgan lämmöt olivat edelleen alle 37, ja ajattelimme että taitaa venyä' tämä synnytys...Rauhassa juotiin aamu-kavit ja käytiin pissillä koko lauman kanssa. 
Klo. 12.30 olin suihkussa ja suunnittelin vielä kauppaan lähtöä kun äiti huutaa äkkiä ovelta että ensimmäinen on syntyny :D 
Se oli selkeästi musta-tyttö <3 Painoa ekalla neidillä oli n. 250g. Olga oli omatoimisesti jo hoidellut kakaran "alkutoimet" ja nuoli, ja tutkiskeli tulokasta hölmistyneen tuoreen äidin innolla :D Tylleröllä oli aikaa nautti yksin koko maito-baarin antimista sillä sen ISOA- veljeä saatiinkin odotella pitkään!
 Herra päätti syntyä 16.30, ja oli selvästi siskoaan suurempi 350g ruskea-poika <3 Tämän jälkeen alkoikin tapahtua tasaseen tahtiin, ja Olga tuntui olevan luontainen synnyttäjä <3 Se hoiti kaiken niin varmoin ja luonnollisin ottein. Lopulta jo myöhään illalla n-. klo. 23- meillä oli 10 pentua <3 Kaikille ruoka maistui ja Olga oli silminähden onnellinen :) Istuimme äitini kanssa keittiössä haukkaamassa iltapalaa kun pennun kimeämpi kiljaisu sai minut pomppaamaan ylös, ja kiireellä menin katsomaan että kaikki on varmasti hyvin... No, olihan siellä kaikki hyvin :D viimeinen musta-tyttö siis syntyi n. klo. 01.00 yli 12h ensimmäisestä pennusta, ja periaatteessa eri vuorokauden puolella. Kaikki 11 pentua syntyivät virkeinä ja jäntevinä, painot vaihtelivat 200-350g välillä. Tyttöjä meillä on 7, joista 1 on ruskea. Poikia on 4, joista 2 mustaa ja 2 ruskeaa, toisella ruskealle on pieni mutka hännässä.
 Alustavasti tämä häntämutka-"Kalevi" on varattu. Muistakin pennuista on tullut paljon kyselyitä, ja ilmeisesti ainakin sij. nartulle(?) on tiedossa innokas ja aktiivinen koti. :)

Tässäpä muutama kuvaus pienokaisista ensimmäisenä ja seuraavana päivänä syntymästä <3







Jatkoa seuraa ;) Menen huomenna 17.12.12  itse katsomaan pentuja ja otan samalla uusimmät kuvaukset tietysti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti