Translate

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Heippa! Niin näköjään sain kun sainkin vihdoin tän Olgan pentupäiväkirjan, tai pentu-blogin tai minkä lie vauva hössötyksen purkupaikan kuitenkin avattua, ja melkein ajoissa ;)

 Olga Tosiaan on kantava!! Jeii!!! Se kävi Jyväskylässä ultrassa eilen 6.11 ja siellähän niitä vilisti useempia, äkki laskemalta näkyi 5-6 mutta tuo määrähän voi tuosta jopa tuplaantua kun synnytys koittaa eli lopullista lukua saamme vielä jännittää :) Pennut olivat myös kuulemma isoja :D mistähän lie ovat perineet?? ;)
 Olga painaa 22kg :D ja pikkusen kyllä hymyilytti,  puolivälissä raskaana ja 22kg, eikä se todellakaan ole laiha vaikka ei kyllä lihavakaan. Olga vaan on sirpukka :) Sen ruoka on nyt vaihdettu penturuokaan ja se syö Hill's Sciense Plan Puppy ruokaa ja sillä tullaan ruokkimaan myös pennut. Olga jää mamma-lomalle Jyväskylään "Leena-mummon" hyvään hoitoon :)
 Eddie valmistautuu viikonlopun kotinäyttelyyn komealla sporttisella 35kg elopainollaan, ja  Erjan hellässä hoidossa :) Se tuskin tajuaa taas tuon taivaallista koko pentu hössötyksestä, mutta jospa se isukki näitä lapsiaan pääsis vaikka moikkaamaan sitte ihan ite paikanpäälle kunhan syntyvät ja vähän kasvavat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti